Materials 2018 - Vakbeurs & Congres

30 en 31 mei 2018  
NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven
09.30-17.00 uur
Houd mij op de hoogte

Materials is hét grootste jaarlijkse trefpunt voor o.a. engineers, productontwikkelaars, R&D en constructeurs die zich dagelijks bezighouden met allerlei materiaaluitdagingen. Kennisdeling en netwerken staan hierbij centraal. Materials richt zich op vier bouwstenen: materialen, materiaalanalyse, oppervlaktetechniek en verbindingstechniek.

De vakbeurs Materials is voor bezoekers één plek om van alles te weten te komen over materialen: als u een directe oplossing wilt hebben voor materiaaluitdaging - liefst gisteren - maar ook om een idee te krijgen hoe de materialen van de toekomst er uit zien.

Van uitdaging naar innovatie

Iedereen die betrokken is bij de keuze, het toepassen en (na)bewerken van materialen komt regelmatig voor uitdagingen te staan.

Op Materials presenteren we u diverse oplossingen en innovaties als 3D printen, circulaire economie, lichtgewicht materialen, smart coatings, materiaaldegradatie, dunne films, composieten, topologisch ontwerpen, biobased en het metalliseren van kunststoffen.

Naar exposanten en plattegrond

Van wetenschap naar concrete toepassing

Met ruim 40 kennissessies, keynotes en workshops slaat vakbeurs Materials een brug tussen wetenschap en concrete toepassing. Laat u bovendien inspireren door live demo’s op het "Analyse Paviljoen", door het "Innovatieve Materialen Paviljoen" en ontdek de laatste technieken in de "Verbindings Tentoonstellling". 

Naar het programma

materials themas