Exposeer op Eurofinish + Materials en ontmoet professionals uit de gehele BeNeLux

Eurofinish + Materials biedt een compleet overzicht van de gehele keten: van grondstof tot en met gerealiseerd product. Waar Materials zich sterk focust op de rol van materialen in het succes van een product, verbindt Eurofinish professionals die zich bezig houden met oppervlaktetechnieken. Kortom: daar waar Materials eindigt, begint Eurofinish.

Als exposant ontmoet u onder andere engineers, productontwikkelaars, R&D managers/medewerkers, ontwerpers, onderzoekers en constructeurs uit de gehele BeNeLux. Profiteer van een all-in beursconcept en presenteer ook uw innovaties, producten en oplossingen!

Ja, ik heb interesse om te exposeren

De mogelijkheden om te exposeren

U heeft de keuze uit verschillende all-in stands met verschillende afmetingen, namelijk: 2x2, 3x3 en 6x3. Dit is een compleet pakket van standbenodigdheden, catering en diverse communicatiemiddelen. U kunt ook kiezen van vrije standbouw. Zowel op 15 als 16 mei heeft u als exposant ook de mogelijkheid uw kennis te delen tijdens het lezingenprogramma. Ook op de beursvloer zijn er naast uw stand ook andere mogelijkheden om uw bedrijf te profileren, zoals bijvoorbeeld op een van de demopleinen. Daarnaast zijn er nog verscheidene extra mogelijkheden voor mediacampagnes en het delen van vakinhoudelijke content via deze website en de social media kanalen van Eurofinish + Materials.

Bekijk de plattegrond voor de beschikbare stands

exposeren

Materials 2017 - dag 1

Waarom exposeren op
Eurofinish + Materials?

exposanten video

Dit zeggen onze exposanten

 • "Wij nemen deel aan Materials omdat deze beurs precies afdekt wat wij met onze research-groep die luistert naar de naam "Materials Technology Centre" bestuderen. Onze verwachtingen werden overtroffen dit jaar: meer dan dertig waardevolle leads op twee dagen, er zijn weinig beurzen die dergelijk resultaat opleveren. We waren amper terug op kantoor of reeds lag er een vraag voor een offerte in de bus!"
  Frank Rutten, Key Account Manager - Agfa-Labs

 • "We hebben de beurs als zeer goed georganiseerd en prettig ervaren met veel oog voor de exposanten. Alle randvoorwaarden waren aanwezig en uitstekend verzorgd, zodat we ons volledig op de beursvloer konden concentreren. Dit heeft voor ons dan ook tot een uiteindelijk succesvolle twee dagen geleid, waarin we het vooraf beoogde aantal leads hebben gehaald."
  Dr. Ir. Kuno Dijkhuis, General Manager - Elastomer Research Testing BV

 • "Alles bij elkaar heeft Materials diverse goede contacten opgeleverd met bedrijven die we verder opvolgen voor projecten, nog eentje voor aankoop van apparatuur en nog twee voor traineeship plaatsen van onze studenten. Naamsbekendheid en bewustzijn creëren en het belang van de materiaalkunde laten zien, zijn bovendien de overkoepelende redenen van 4TU.HTM om deel te nemen aan Materials."
  Jan Jaap Koning, Program coördinator - 4TU.HTM

Waarschuwing aan exposanten

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit zijn onder andere de volgende “uitgevers”:

 • Expo-Guide
 • Fair Guide
 • Event Fair
 • International Fairs Directory

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn. Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, Hans Houdijk +31 40 296 99 22.